A Lupán csak OTP és MKB SZÉP kártyával lehet fizetni, kizárólag csak a belépőket. A 76/2018 (IV. 20.) Korm. Rendelet alapján Magyarország Kormánya 2022. szeptember 30-ig szabaddá tette az átjárást a SZÉP kártya alszámlái közt, így jelenleg mindhárom zsebből fizethető a belépőjegy.

A Lupa Beach-en és az Dürer Öbölben a napágyak foglalása érkezési sorrendben történik.

Hétfőtől-csütörtökig hétköznapi jegyárak, péntektől-vasárnapig hétvégi jegyárak, hétköznapra eső ünnepnapokon hétvégi jegyárak vannak érvényben.

Van, a Lupa főbejáratánál található főkasszában tudsz személyesen érdeklődni, ha elvesztettél valamit. Telefonon, üzenetben sajnos nem áll módunkban a talált tárgyak kapcsán információt adni.

A főbejárathoz közel, a Lupa Öböl mellett működik a kemping. Foglalni, érdeklődni a booking.com-on vagy a lupacamping.hu oldalon tudtok.

A Lupa Öbölben egy klasszikus vízparti élményt ad, míg a Lupa Beach inkább a tengerparti érzést ad, homokkal, pálmákkal és számos vízi és szárazföldi élménnyel.

A kijáratnál lehet visszakérni a megmaradt összeget a jegyvásárlás napján, másnap a karszalagra töltött pénz nem használható.

Az összes bejáratnál, illetve a strand területén a Főépület alsó szintjén.

Van egy nagy – Főépület – és egy kisebb – földnyelv eleje – férfi és női öltöző, zuhanyzókkal és mosdókkal. Ezenkívül a strand több pontján találtok zuhanyzókat. A játszótér mellett külön mosdó van kialakítva gyermekek részére.

A strand területén a sportpálya mellett van a kölcsönző, és minden első óra ingyenes a pályákra és az eszközökre is, csupán kauciót kell adni.

Sajnos a hatályos jogszabályok miatt állatot nem lehet a strand területére behozni.

A strand területén mindenhol lehet kártyával fizetni.

Van külön gyerek rész, egy lekerített öböl a gyerekeknek, ahol a víz végig sekély. Külön gyerek mosdó és pelenkázó, valamint játszótér és vizi kalandpark várja a családokat.