×

Strandolj velünk biztonságosan!

Kedves Lupa látogató,

nagy öröm számunkra, hogy érdeklődsz a Lupa-tó nyújtotta élmények iránt, reméljük rövidesen vendégül láthatunk. A koronavírus járvány terjedésének megelőzése a strandolás kapcsán is különleges intézkedéseket tesz szükségessé. Mi igyekszünk a lehető legnagyobb körültekintéssel és a megfelelő higiénia biztosításával vigyázni az egészségetekre, de szükségünk van az együttműködésetekre, működésetekre, ezért kérjük, hogy Te is tartsd be azokat az előírásokat, melyeket mindannyiunk biztonságát szolgálják.

Kérjük, ne is indulj el a Lupára, ha úgy érzed beteg vagy, illetve ha a környezetedben olyan korona­vírusos beteg található, akivel az elmúlt 14 napban közvetlenül is érintkeztél!
Mielőtt elindulsz Budapest tengerpartjára, ne felejtsd el ellenőrizni, hogy a maszkod veled legyen. Ugyanis szükséged lesz rá a tömegközlekedési eszközökön vagy a Lupa buszon, ha a kijutáshoz ezeket választod, illetve a Lupa közös zárt helyiségeiben, (öltözőben, mosdóban). Bár több helyen felállítunk kézfertőtlenítőket, nem árt, ha sajátodat is magaddal hozod. Kérjük, az öltözőkben, tusolokban WC-kben használj strandpapucsot!
Ajánljuk, hogy a jegyvásárláshoz használd a Lupa applikációt és válts online jegyet, illetve a bejáratnál lehetőleg fizess bankkártyával. Bár ez korábban is így működött már, de ezúton is fel­hívjuk a figyelmedet, hogy a belépés után a Lupa-tó területén sehol sem lehet készpénzzel fizetni.

Kérünk, ügyelj a megfelelő távolságtartásra úgy a parton, mint a vízben! Az ajánlott távolság 2m, ezért a napozóágyak és a vendéglátós teraszbútorok elhelyezését is úgy alakítottuk, hogy minimum ennyi legyen a távolság közöttük. Ennél közelebb egymáshoz csak az egy háztartásban élő vendé­geink tartózkodhatnak.

A vendéglátó helyeken a sorban álláskor is tartsd meg a megfelelő távolságot! A Lupa Beach bizonyos partszakaszain, az óvatosabb vendégeink megnyugtatására, kialakítottunk egymástól elszeparált, kétágyas napozó blokkokat, melyeket „paravánok" választanak el egymástól kellő távolságra. Ezeket a kihasználtság függvényében ugyanúgy lehet kibérelni, mint az egyéb napozóágyakat.

Kérjük, a szokásosnál gyakrabban moss kezet, a szappanos vagy alkoholos fertőtlenítés a mege­lőzés legfontosabb eszköze! A használatukat elősegítendő, több helyen kézfertőtlenítőket helyez­tünk ki. A közös helyiségeket természetesen rendszeresen fertőtlenítjük.

A Lupán a Magyar lnfektológus Társaság által lektorált, NoCovid e-learning felületet használjuk a strand személyzetének oktatására és egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzésére. Minden dolgozónak el kell olvasnia a munkájára vonatkozó tanácsokat és előírásokat, majd a rendszer le is ellenőrzi a ,,tudásukat". Ezen felül a rendszer meghatározott időközönként újra felméri az állapo­tukat és kockázatukat. Ezzel sikerül elérnünk, hogy hazánkban az első „biztonságos strand" minősítést érdemeltük ki a rendszert kifejlesztő szakemberektől.

Köszönjük, hogy elolvastad és betartod ezeket a fontos tudnivalókat. Most már nyugodtan kalandozz el a weboldalunkon, nézd meg a szolgáltatásainkat és aztán irány a Lupa!

Vigyázzunk magunkra és egymásra, a strandon is!

 

SZÉP kártyával lehet fizetni?

A Lupán csak az OTP és MKB SZÉP kártyával lehet fizetni csak a belépőket (szabadidő zseb).


Lehet-e foglalni napágyakat?

A Lupa Beach-en és az Dürer Öbölben a napágyak foglalása érkezési sorrendben történik.


Milyen jegyárak vannak érvényben hétköznapi ünnepnapokon?

Hétfőtől-csütörtökig hétköznapi jegyárak, péntektől-vasárnapig hétvégi jegyárak, hétköznapra eső ünnepnapokon hétvégi jegyárak vannak érvényben.


Van talált tárgyak osztálya?

Van, a Lupa főbejáratánál található főkasszában tudsz személyesen érdeklődni, ha elvesztettél valamit. Telefonon, üzenetben sajnos nem áll módunkban a talált tárgyak kapcsán információt adni.


Van szálláslehetőség?

A főbejárathoz közel, az Dürer Öböl mellett működik a kemping. Foglalni, érdeklődni a booking.com-on vagy a lupacamping.hu oldalon tudtok.


Mi a különbség a két strand között?

Az Dürer Öbölben egy klasszikus vízparti élményt ad, míg a Lupa Beach inkább a tengerparti érzést ad, homokkal, pálmákkal és számos vízi és szárazföldi élménnyel.


A karszalagra feltöltött pénz másnap is lefogyasztható?

A kijáratnál lehet visszakérni a megmaradt összeget a jegyvásárlás napján, másnap a karszalagra töltött pénz nem használható.


Hol tudok pénzt feltölteni?

Az összes bejáratnál, illetve a strand területén a Főépület alsó szintjén.


Vannak öltözők a strandon?

Van egy nagy - Főépület - és egy kisebb - földnyelv eleje - férfi és női öltöző, zuhanyzókkal és mosdókkal. Ezenkívül a strand több pontján találtok zuhanyzókat. A játszótér mellett külön mosdó van kialakítva gyermekek részére.


A sporteszközöket hol és mennyiért lehet bérelni?

A strand területén a Főépület földszintjén van a kölcsönző, és minden első óra ingyenes a pályákra és az eszközökre is, csupán kauciót kell adni.


Kutyát be lehet vinni a strandra?

Sajnos a hatályos jogszabályok miatt állatot nem lehet a strand területére behozni.


Bankkártyával lehet fizetni?

A strand területén mindenhol lehet kártyával fizetni.


Gyerekbarát a strand?

Van külön gyerek rész, egy lekerített öböl a gyerekeknek, ahol a víz végig sekély. Külön gyerek mosdó és pelenkázó, valamint játszótér és vizi kalandpark várja a családokat.