Costes Beach Club

A legtökéletesebb vízparti gasztroélmény kompromisszumok nélkül

GASZTROÉLMÉNY A TÓPARTON

A Costes bebizonyította, hogy létezik minőség Magyarországon kompromisszumok nélkül. Most Budapest belvárosából a Lupa vízpartjára repítettük a Michelin-csillagos Costes-világot! Lazulj el a pálmafás teraszon és egyél egy nagyon finomat megfizethető áron. Dőlj hátra utána és kortyolj el egy olyan kávét, amiért már megérte kijönni! Kóstold meg kézműves borainkat vagy frissítsd fel magad a Costes Beach Club Signature koktéljaival!

Egzotikus tengerparti hangulatot idéző éttermünkben portugál séfünk, Miguel Rocha Vieira rendszeres, tematikus ételkínálata mellett esti, különleges menüsorral is vár benneteket, amelyhez bártendereink karibi hangulatot idéző koktéljai kínálnak tökéletes kísérőt.

Ha ennél még exkluzívabb és egyedibb élményre vágysz, foglalj magatoknak privát strandszakaszt, ahol baldachinos ágyakban, kényelmes fotelekben élvezhetitek a tökéletes chill hangulatot, és a felszolgálón kívül senki sem zavarja a társaságotokat.

 

Bérelhető strandkellékek:
– Napágybérlés 2000 Ft/nap
– Baldachinos ágy 2 fő részére: 5000 Ft/nap
– Private Beach: 20 000 Ft/fő, de minimum 80 000 Ft (az ár tartalmazza a belépőjegy árát, VIP-parkoló használatát, törölközőt, behűtött  vizet, alkoholmentes üdvözlő italt, felszolgálót egész napra, napágyat és baldachinos ágyat, valamint egy saját partszakaszt)

Baldachinos ágyak, Private Beach foglalás, információk: Costes Beach Club