Vitorlázás

Tanulj meg vitorlázni egy hét alatt a Lupa-tavon!

Csoportos és egyéni vitorlásoktatás, tanfolyamok kezdőknek és haladóknak, valamint hajók bérlése.

Érdeklődés és jelentkezés:

Facebook: Lupa Sails

e-mail: lupasailing@gmail.com

telefon: +36205449261

 

Kedves szülők, kedves gyerekek!

Itt a közeli Lupa-tavon egy nem mindennapi sportolási lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmet. Ez pedig a vitorlázás. A Lupa-tavon, a Lupa Sails Vitorlás Bázison egész nyáron, majd október végéig vitorlás kishajókkal (főleg optimist és laser) várunk Titeket szeretettel, hogy ennek a gyönyörű sportnak az alapjait elsajátíthassátok.

Nem kell mást tenni, csupán kiválasztani, hogy 6-8, vagy éppen 10 órát szeretnétek eltölteni a vízen (amikor biztosan fúj a szél is) ami alatt személyre szabott, intenzív és teljesen gyakorlatközpontú oktatásban részesültök. Garantálni tudjuk, hogy 10 óra hajóban eltöltött idő után már biztos tudással tudtok egy vitorlás kishajót önállóan navigálni, azaz a kormányt és a vitorlázatot magabiztosan kezelni.

Minden tanulót közvetlenül motoros hajó kísérettel, egyéni haladása szerint oktatunk a vitorlázás alapfogásainak elsajátítására. Amikor már biztosabb tudással rendelkeztek, kitűzött olimpiai pályán gyakoroltok mindenféle formai elemet, lehetőleg többféle szélerősség mellett.

Gyertek le a Lupa-tóra és nézzétek meg közelről, hogyan tanítjuk a gyerekeket és felnőtteket vitorlázni!

Oktatási időpontjainkat a Lupa Sails facebook oldalon mindig a várható szélviszonyoktól függően 1 hétre előre tudjuk megadni, ami után tudtok jelentkezni egy-egy oktatási napra vitorlázni. Így sosem fordulhat az elő, hogy nem fúj a szél. Mindig vízre megyünk és általában egyszerre 2 óra vitorlázást javaslunk. A bérletek ára a következő (optimist hajóosztályra):

6 óra (3 x 2 óra) = 22.000 Ft; 8 óra (4 x 2 óra) = 26.000 Ft;10 óra (5 x 2 óra) = 30.000 Ft

A bérlettel megvásárolt vitorlázási lehetőségek egész nyáron érvényesek. Kettő vagy több egyszerre jelentkező esetén 20 % kedvezményt tudunk biztosítani az egyik résztvevő bérletének árából.

A vitorlázáshoz a biztos úszni tudást igazolni kell és be is kell mutatni a borulási gyakorlat során!

A bérletek árai a Lupa-tóra történő belépődíjakat nem tartalmazzák.

Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésre! És várunk mindenkit a vízen! 

Jó szelet,

Gerstenkorn András – LUPA SAILS

vitorlásbázis vezető

2011 Budakalász, Hársfa utca 3.

tel.: 06/20/544-9261

e-mail: andras.gerstenkorn@mail.com

net: https://gerstenkorn.webnode.hu/