×

Strandolj velünk biztonságosan!

Kedves Lupa látogató,

nagy öröm számunkra, hogy érdeklődsz a Lupa-tó nyújtotta élmények iránt, reméljük rövidesen vendégül láthatunk. A koronavírus járvány terjedésének megelőzése a strandolás kapcsán is különleges intézkedéseket tesz szükségessé. Mi igyekszünk a lehető legnagyobb körültekintéssel és a megfelelő higiénia biztosításával vigyázni az egészségetekre, de szükségünk van az együttműködésetekre, működésetekre, ezért kérjük, hogy Te is tartsd be azokat az előírásokat, melyeket mindannyiunk biztonságát szolgálják.

Kérjük, ne is indulj el a Lupára, ha úgy érzed beteg vagy, illetve ha a környezetedben olyan korona­vírusos beteg található, akivel az elmúlt 14 napban közvetlenül is érintkeztél!
Mielőtt elindulsz Budapest tengerpartjára, ne felejtsd el ellenőrizni, hogy a maszkod veled legyen. Ugyanis szükséged lesz rá a tömegközlekedési eszközökön vagy a Lupa buszon, ha a kijutáshoz ezeket választod, illetve a Lupa közös zárt helyiségeiben, (öltözőben, mosdóban). Bár több helyen felállítunk kézfertőtlenítőket, nem árt, ha sajátodat is magaddal hozod. Kérjük, az öltözőkben, tusolokban WC-kben használj strandpapucsot!
Ajánljuk, hogy a jegyvásárláshoz használd a Lupa applikációt és válts online jegyet, illetve a bejáratnál lehetőleg fizess bankkártyával. Bár ez korábban is így működött már, de ezúton is fel­hívjuk a figyelmedet, hogy a belépés után a Lupa-tó területén sehol sem lehet készpénzzel fizetni.

Kérünk, ügyelj a megfelelő távolságtartásra úgy a parton, mint a vízben! Az ajánlott távolság 2m, ezért a napozóágyak és a vendéglátós teraszbútorok elhelyezését is úgy alakítottuk, hogy minimum ennyi legyen a távolság közöttük. Ennél közelebb egymáshoz csak az egy háztartásban élő vendé­geink tartózkodhatnak.

A vendéglátó helyeken a sorban álláskor is tartsd meg a megfelelő távolságot! A Lupa Beach bizonyos partszakaszain, az óvatosabb vendégeink megnyugtatására, kialakítottunk egymástól elszeparált, kétágyas napozó blokkokat, melyeket „paravánok" választanak el egymástól kellő távolságra. Ezeket a kihasználtság függvényében ugyanúgy lehet kibérelni, mint az egyéb napozóágyakat.

Kérjük, a szokásosnál gyakrabban moss kezet, a szappanos vagy alkoholos fertőtlenítés a mege­lőzés legfontosabb eszköze! A használatukat elősegítendő, több helyen kézfertőtlenítőket helyez­tünk ki. A közös helyiségeket természetesen rendszeresen fertőtlenítjük.

A Lupán a Magyar lnfektológus Társaság által lektorált, NoCovid e-learning felületet használjuk a strand személyzetének oktatására és egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzésére. Minden dolgozónak el kell olvasnia a munkájára vonatkozó tanácsokat és előírásokat, majd a rendszer le is ellenőrzi a ,,tudásukat". Ezen felül a rendszer meghatározott időközönként újra felméri az állapo­tukat és kockázatukat. Ezzel sikerül elérnünk, hogy hazánkban az első „biztonságos strand" minősítést érdemeltük ki a rendszert kifejlesztő szakemberektől.

Köszönjük, hogy elolvastad és betartod ezeket a fontos tudnivalókat. Most már nyugodtan kalandozz el a weboldalunkon, nézd meg a szolgáltatásainkat és aztán irány a Lupa!

Vigyázzunk magunkra és egymásra, a strandon is!

 

Szauna

Emelkedj ki a hétköznapok szürkeségéből, és tekints helikopter nézőpontból a Lupára!

Pároddal vagy szűk baráti köröddel exkluzív birtokosává / kizárólagos használójává válhatsz egy 70 nm méteres közvetlen vízparti terasznak és rajta álló szauna toronynak.

https://lupatorony.hu/

A felejthetetlen élményt a pazar kilátás és LupaCabana bár "bottle service" szolgáltatása teszi különlegessé. Csak egy telefon és perceken belül érkezik a pincér a kedvenc italotokkal.

Ez az élmény mindössze 5000 Ft / óra / csoport (max 6 fő) a tied lehet. Helyek korlátozott számban kizárólag online vásárlással foglalhatók.

Ha egy időpont szürke, akkor sajnos már foglalt.

Foglalás: https://lupatorony.hu/

A strand nyitva tartás idejében érvényes karszalaggal kell rendelkezzetek. Este 7 után ingyenes a strandra a belpés. A strand nyitva tartási idején kívül a foglalási visszaigazolás felmutatásával a főbejáratnál az In-kal munkatársa enged be titeket.

A Szauna torony 2020 július egytől foglalható kis létszámú csoportok (max 6fő), családok és baráti társaságok részére.

Első idősáv reggel 6 órától, utolsó turnus éjfélkor indul.

Szauna tornyot mindenki kizárólag saját felelősségére veheti igénybe.  

Csak az a foglalás érvényes, ami a dátum mellett az idősávot is tartalmazza és bankkártyával vagy pay pal-al kiegyenlítésre került.

A Torony a főbejárattól a Costes felé haladva félúton a parton található, a SUP kölcsönző mellett.

 

A Szauna torony bérleti díja bruttó 5000 ft / óra, ami  kizárólagos használatot biztosít maximum 6 fő részre. Egy idősáv pl: 14:0- től 14:55-ig tart. Két csoport között 10 perc szükséges a takarítás és fertőtlenítés elvégzésre.

 

A szaunában törölköző használata vagy az általunk díjmentesen biztosított Lupa logóval ellátott szauna lepedő használata kötelező. Papuccsal szauna padra lépni tilos!

Mivel a víz nagyon viszi a hangot. A környékbeli lakók nyugalma érdekében, a toronyban csak 16W néveges teljesítményt nem meghaladó zeneeszköz használata engedélyezett.

Pl: JBL FLIP 4 hangszóró.

Hozott vagy általunk rendelkezésre bocsátott illó olajok közvetlen lávaköre locsolása tilos. Kérjük, használja a szauna kanalat.

A szauna térben inni és enni, ételt/italt bevinni szigorúan tilos!

A szauna zuhanyának használata közben szappan, sampon vagy tusfürdő használata tilos.

Csatornázott zuhanyzók a Costes mögötti szaniter házban állnak nagy számban rendelkezésre.

Rosszullét esetén azonnal forduljanak a vízi mentőkhöz, súlyos esetben haladéktalanul hívják a 112-t.

Probléma esetén (áramkimaradás, rongálás, ajtóberagadás) kérem, hívják a 06 70 380 7129-es számot. Azonnal küldjük a karbantartót.

 

A Szauna torony teherbíró  képessége maximum 600 kg, így egy időben maximum 6 fő tartózkodhat az adott idősávban a Szauna torony területén.

A torony feljáróját biztonság kamera rögzíti, a felvételek 3 nap után törlésre kerülnek.

Létszám túllépés esetén az áram lekapcsolásra kerül és a biztonsági szolgálat munkatársai kikíséri a teljes társaságot Lupa Strand területéről a házirend megsértése miatt.

Ilyen esetben a vevő visszatérítésre nem jogosult.

 

A torony tetején ugrálni, kilógni szigorúan tilos! Kitiltással jár. Stégről a sekély partszakasz miatt vízbe ugrani tilos. Tóban úszni vagy merülni, kizárólag a táblával jelezett szakaszon szabad.

Megértésüket köszönjük.

 

Várjuk szeretettel:

Szauna torony csapata

 

Büntetőjogi és anyagi jogi felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy egészséges vagyok, fertőző betegségben nem szenvedek, nem állok gyógyszer, drog, alkohol vagy más tudatmódosító szer hatása alatt és nem szenvedek olyan betegségben pl. magas vérnyomás, amely szauna rendeltetésszerű igénybevételében akadályozna, vagy amellyel magamnak vagy másoknak veszélyt vagy kárt okoznék. Tudomásul veszem és elfogadom, hogy a Szauna torony eszközeit közegészségügyi okokból fertőző betegségben szenvedők nem vehetik igénybe.