×

Strandolj velünk biztonságosan!

Kedves Lupa látogató,

nagy öröm számunkra, hogy érdeklődsz a Lupa-tó nyújtotta élmények iránt, reméljük rövidesen vendégül láthatunk. A koronavírus járvány terjedésének megelőzése a strandolás kapcsán is különleges intézkedéseket tesz szükségessé. Mi igyekszünk a lehető legnagyobb körültekintéssel és a megfelelő higiénia biztosításával vigyázni az egészségetekre, de szükségünk van az együttműködésetekre, működésetekre, ezért kérjük, hogy Te is tartsd be azokat az előírásokat, melyeket mindannyiunk biztonságát szolgálják.

Kérjük, ne is indulj el a Lupára, ha úgy érzed beteg vagy, illetve ha a környezetedben olyan korona­vírusos beteg található, akivel az elmúlt 14 napban közvetlenül is érintkeztél!
Mielőtt elindulsz Budapest tengerpartjára, ne felejtsd el ellenőrizni, hogy a maszkod veled legyen. Ugyanis szükséged lesz rá a tömegközlekedési eszközökön vagy a Lupa buszon, ha a kijutáshoz ezeket választod, illetve a Lupa közös zárt helyiségeiben, (öltözőben, mosdóban). Bár több helyen felállítunk kézfertőtlenítőket, nem árt, ha sajátodat is magaddal hozod. Kérjük, az öltözőkben, tusolokban WC-kben használj strandpapucsot!
Ajánljuk, hogy a jegyvásárláshoz használd a Lupa applikációt és válts online jegyet, illetve a bejáratnál lehetőleg fizess bankkártyával. Bár ez korábban is így működött már, de ezúton is fel­hívjuk a figyelmedet, hogy a belépés után a Lupa-tó területén sehol sem lehet készpénzzel fizetni.

Kérünk, ügyelj a megfelelő távolságtartásra úgy a parton, mint a vízben! Az ajánlott távolság 2m, ezért a napozóágyak és a vendéglátós teraszbútorok elhelyezését is úgy alakítottuk, hogy minimum ennyi legyen a távolság közöttük. Ennél közelebb egymáshoz csak az egy háztartásban élő vendé­geink tartózkodhatnak.

A vendéglátó helyeken a sorban álláskor is tartsd meg a megfelelő távolságot! A Lupa Beach bizonyos partszakaszain, az óvatosabb vendégeink megnyugtatására, kialakítottunk egymástól elszeparált, kétágyas napozó blokkokat, melyeket „paravánok" választanak el egymástól kellő távolságra. Ezeket a kihasználtság függvényében ugyanúgy lehet kibérelni, mint az egyéb napozóágyakat.

Kérjük, a szokásosnál gyakrabban moss kezet, a szappanos vagy alkoholos fertőtlenítés a mege­lőzés legfontosabb eszköze! A használatukat elősegítendő, több helyen kézfertőtlenítőket helyez­tünk ki. A közös helyiségeket természetesen rendszeresen fertőtlenítjük.

A Lupán a Magyar lnfektológus Társaság által lektorált, NoCovid e-learning felületet használjuk a strand személyzetének oktatására és egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzésére. Minden dolgozónak el kell olvasnia a munkájára vonatkozó tanácsokat és előírásokat, majd a rendszer le is ellenőrzi a ,,tudásukat". Ezen felül a rendszer meghatározott időközönként újra felméri az állapo­tukat és kockázatukat. Ezzel sikerül elérnünk, hogy hazánkban az első „biztonságos strand" minősítést érdemeltük ki a rendszert kifejlesztő szakemberektől.

Köszönjük, hogy elolvastad és betartod ezeket a fontos tudnivalókat. Most már nyugodtan kalandozz el a weboldalunkon, nézd meg a szolgáltatásainkat és aztán irány a Lupa!

Vigyázzunk magunkra és egymásra, a strandon is!

 

Sporttáborok

... áció, káció, akáció, Irány a LUPA!

Nyáron, ha itt a vakáció, akkor sporttáborok a Lupa Beach-en: búvár, wakeboard, SUP, vitorlás, strandkézi, strandröplabda táborok gyerekeknek.

A LUPA Beach a nyári vakációban folyamatosan kínál a gyermekek részére napközis sporttáborokat. Lesz strandröpi, strandkézi, SUP, wakeboard, vitorlás és búvár tábor is. A LUPA táborozók nemcsak az adott sportot, de az itt lévő megannyi, gyerekeknek szóló élményt is kipróbálhatják!

2020 nyarán a következő sporttáborokat szervezzük a Lupán (kattintásra további információk érhetők el):

Wakeboard tábor - Lupa Wake

Búvár tábor - Lupa Dive Team

SUP KIDS - Mermaidcrew

Strandröplabda és univerzális - azaz többféle sportot magában foglaló - táborok a Lupa Beach  versenypályáin, strandröplabda profik és edzők szervezésében, turnusok:

06.22.-06.26. 1. hét - strandröplabda

06.29.-07.03. 2. hét - univerzális

07.13.-07.17. 3. hét - strandröplabda

07.20.-07.24. 4. hét - strandröplabda

08.03.-08.07. 5. hét - univerzális

08.10.-08.14. 6. hét - strandröplabda

A strandröplabda és univerzális sporttáborokat 8-15 éves gyerekeknek hirdetjük meg, a napközis tábor részvételi díja 45.000 Ft/hét/gyermek, ami magában foglalja a tábor díját, a napi háromszori étkezést. A táborokat minimum 8 fő részvételével tartjuk meg.

Terveink szerint még az idei nyári szezonra meghirdetésre kerülnek vitorlástáborok, ezekről részletek hamarosan, illetve lupato@lupato.hu emailcímen lehet előregisztrálni!

A táborokkal kapcsolatban további információ kérhető a partereinktől, illetve a lupato@lupato.hu email címen várjuk megkeresését!