×

Strandolj velünk biztonságosan!

Kedves Lupa látogató,

nagy öröm számunkra, hogy érdeklődsz a Lupa-tó nyújtotta élmények iránt, reméljük rövidesen vendégül láthatunk. A koronavírus járvány terjedésének megelőzése a strandolás kapcsán is különleges intézkedéseket tesz szükségessé. Mi igyekszünk a lehető legnagyobb körültekintéssel és a megfelelő higiénia biztosításával vigyázni az egészségetekre, de szükségünk van az együttműködésetekre, működésetekre, ezért kérjük, hogy Te is tartsd be azokat az előírásokat, melyeket mindannyiunk biztonságát szolgálják.

Kérjük, ne is indulj el a Lupára, ha úgy érzed beteg vagy, illetve ha a környezetedben olyan korona­vírusos beteg található, akivel az elmúlt 14 napban közvetlenül is érintkeztél!
Mielőtt elindulsz Budapest tengerpartjára, ne felejtsd el ellenőrizni, hogy a maszkod veled legyen. Ugyanis szükséged lesz rá a tömegközlekedési eszközökön vagy a Lupa buszon, ha a kijutáshoz ezeket választod, illetve a Lupa közös zárt helyiségeiben, (öltözőben, mosdóban). Bár több helyen felállítunk kézfertőtlenítőket, nem árt, ha sajátodat is magaddal hozod. Kérjük, az öltözőkben, tusolokban WC-kben használj strandpapucsot!
Ajánljuk, hogy a jegyvásárláshoz használd a Lupa applikációt és válts online jegyet, illetve a bejáratnál lehetőleg fizess bankkártyával. Bár ez korábban is így működött már, de ezúton is fel­hívjuk a figyelmedet, hogy a belépés után a Lupa-tó területén sehol sem lehet készpénzzel fizetni.

Kérünk, ügyelj a megfelelő távolságtartásra úgy a parton, mint a vízben! Az ajánlott távolság 2m, ezért a napozóágyak és a vendéglátós teraszbútorok elhelyezését is úgy alakítottuk, hogy minimum ennyi legyen a távolság közöttük. Ennél közelebb egymáshoz csak az egy háztartásban élő vendé­geink tartózkodhatnak.

A vendéglátó helyeken a sorban álláskor is tartsd meg a megfelelő távolságot! A Lupa Beach bizonyos partszakaszain, az óvatosabb vendégeink megnyugtatására, kialakítottunk egymástól elszeparált, kétágyas napozó blokkokat, melyeket „paravánok" választanak el egymástól kellő távolságra. Ezeket a kihasználtság függvényében ugyanúgy lehet kibérelni, mint az egyéb napozóágyakat.

Kérjük, a szokásosnál gyakrabban moss kezet, a szappanos vagy alkoholos fertőtlenítés a mege­lőzés legfontosabb eszköze! A használatukat elősegítendő, több helyen kézfertőtlenítőket helyez­tünk ki. A közös helyiségeket természetesen rendszeresen fertőtlenítjük.

A Lupán a Magyar lnfektológus Társaság által lektorált, NoCovid e-learning felületet használjuk a strand személyzetének oktatására és egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzésére. Minden dolgozónak el kell olvasnia a munkájára vonatkozó tanácsokat és előírásokat, majd a rendszer le is ellenőrzi a ,,tudásukat". Ezen felül a rendszer meghatározott időközönként újra felméri az állapo­tukat és kockázatukat. Ezzel sikerül elérnünk, hogy hazánkban az első „biztonságos strand" minősítést érdemeltük ki a rendszert kifejlesztő szakemberektől.

Köszönjük, hogy elolvastad és betartod ezeket a fontos tudnivalókat. Most már nyugodtan kalandozz el a weboldalunkon, nézd meg a szolgáltatásainkat és aztán irány a Lupa!

Vigyázzunk magunkra és egymásra, a strandon is!

 

A Lupa-tó, mint rendezvényhelyszín

A közel 3 km hosszú partszakasz és az itt található helyszínek, valamint a két „üvegfrontos”, tóra néző rendezvényterem a magán és céges események széles tárházát hivatottak kiszolgálni, legyen az konferencia, esküvő, születésnap, sajtótájékoztató, csapatépítés, workshop, díjátadó, sportesemények.

Lupa Beach

  • Budapest tengerpartján saját partszakasz akár 2 000 fős rendezvények befogadására
  • Karibi hangulat fehér homok, pálmafák, baldachinos ágyak, bárok, büfék, éttermek
  • A partszakasz egyes részei az igények szerint zárhatók, elkülöníthetők, a terep „berendezhető”

Lupa Event Hall

  • Panorámás, teraszos 450 m2-es, 270 fő befogadására alkalmas zárt rendezvényterem, tengerparti környezetben 

Lupa Sky Lounge

  • Üvegfalas, tóra néző, összesen 200 m2-es, 150 fő befogadására alkalmas zárt rendezvényház, 3 teremmel és terasszal, melyek külön is bérelhetőek 

Lupa rendezvény stég

  • A Lupa Beach központi helyén 190 m2-es egyedülálló nyitott helyszín a kristálytiszta vízű Lupa tavon

Lupa Beach Aréna

  • 40x40 méteres homokos pályafelület, 1 000 fős lelátókkal, villanyvilágítással, öltözőkkel-zuhanyzókkal, tv közvetítőállásokkal, hangosítással felszerelve

Beach Clubok (http://lupabeach.com/gastro)

  • Zárt és nyitott, helyszínenként eltérő kapacitású (50-500 fő), különböző hangulatú helyszínek 

Lupa Öböl Strand

  • Akár 2 500 fő befogadására alkalmas, a Lupa-tó déli oldalán található, egyedi hangulatú különálló, füves –és homokos tóparti terület

A rendezvényhelyszínek igény szerint hang –és egyéb technikai eszközökkel felszerelhetőek. A helyszínek a  Costes Beach Club catering szolgáltatásaival vehetőek igénybe. A Lupa Event Hall és a Lupa Sky Lounge egész évben, a többi helyszín május elejétől szeptember végéig használhatóak. A strand területén elérhető sportolási és programlehetőségek szervezett rendezvények alkalmával is igénybevehetőek. Parkolási lehetőség a strand parkolójában biztosított. 

Elérhetőségeink:

Goneth Bernadett

event manager

rendezveny@lupato.hu

 

Németh Zoltán L.

event manager/sportprogramok

nemeth.zoltan@lupato.hu

+3630 593 3139

Szakmai partner (szervezetfejlesztés, coaching, csapatépítők): Coaching Team