Tom Yum

Igazi thai ételek keleti mesterek által készítve.

A thai ételek népszerűsége gyors növekedésre tett szert az ínyencek körében, így a világ
egyik legnépszerűbb konyhájává vált. Bár az emberek többsége, a thaiföldi ételekben a chilit tekinti dominánsnak, ez mind nagyon távol áll az igazságtól. Legyen szó speciális fűszerekről, illatos thai curry-ről, levesről, sós salátáról, vagy édes desszertről, ezek az ízek harmóniát alkotnak, amelyet ha egyszer megkóstoltak, soha nem tudják majd elfelejteni.

A magyar gasztronómiától merőben eltérő tradicionális TOM YUM thai éttermünk 2012-ben nyílt meg elsőként az Andrássy úton, majd 2015-ben a Soroksári úton és 2017-ben Budakeszin.
A sokéves töretlen siker után 2019-ben megnyílt a Lupa Beachen található egységünk, ahol szintén csak és kizárólag thai szakácsok őrzik meg a hagyományos receptek titkait, és készítik el e kultúra finomságait.

Rendelkezünk Thai Select Premium minősítéssel, amellyel a Thai Királyi Kormány ismeri el a prémium minőségben, autentikus ízeket tükrözve, igazi thai eljárásokkal dolgozó éttermeket világszerte.

Hogy mitől vagyunk különlegesek?

Igyekszünk a gasztronómia legújabb trendjeit követni, amellett, hogy megőrizzük az ételek
eredeti, hamisítatlan ízeit. Tevékenységeink minden terén törekszünk a környezetbarát
megoldásokra, frissen készült fogásaink elérhetőek hús/állati származékot tartalmazó alapanyagok nélkül is, továbbá laktóz- és gluténmentes verzióval is várjuk vendégeinket.
Szívügyünkké vált, hogy mindenkivel megismertessük ezt a fajta sokszínűséget.
Családosokra is gondolva egységeinkben elérhető gyerek menü is.

weboldal:
lupa.tomyum.hu  tomyum.hu