My Fish Seafood

Vízparti halgasztronómia felsőfokon.

Seafood Sunset Dinner

Egyedülálló, izgalmas és extravagáns halvacsorák Szabó Péter halséf és osztrigasommelier prezentálásában, halak és tenger gyümölcsei vacsoraestek a Lupa-tónál, kéthetente.
A több évtizedes halgasztronómiai tapasztalat birtokában, valamint a halkereskedelemben eltöltött évekre alapozva végezzük tevékenységünket vendégeink legnagyobb örömére. Szakértelmünk, elhivatottságunk és megalkuvást nem tűrő elvárásaink mind az alapanyagok, mind a munkatársaink tudását illetően feljogosít minket arra, hogy kijelenthessük, Budapest egyik legjobb halas konyháját visszük. Ételeink receptúrái érkezhetnek a nagyvilág minden részéből és mi nem akarunk semmit újragondolni. Nem alkalmazunk fúziós konyhát, nem”fine dining” stílusú ételeket készítünk és főleg nem mikrokozmoszokat varázsolunk a tányérra. Ételeink egészségesek, tartalmasak, de legfőképpen nagyon ízletesek. Inspirációink érkezhetnek a halak, rákok, kagylók világából. Izgalmas étel- és borpárosítások, klasszikus nemzetközi bevált receptúrák és látványos tálalástechnikák.

Foglalj be a soron következő vacsoraestünkre az eseménynaptárban és élvezd a különleges, workshoppal egybekötött, négyfogásos vacsoramenüinket!

Részletek, további információk: MyFish