×

Strandolj velünk biztonságosan!

Kedves Lupa látogató,

nagy öröm számunkra, hogy érdeklődsz a Lupa-tó nyújtotta élmények iránt, reméljük rövidesen vendégül láthatunk. A koronavírus járvány terjedésének megelőzése a strandolás kapcsán is különleges intézkedéseket tesz szükségessé. Mi igyekszünk a lehető legnagyobb körültekintéssel és a megfelelő higiénia biztosításával vigyázni az egészségetekre, de szükségünk van az együttműködésetekre, működésetekre, ezért kérjük, hogy Te is tartsd be azokat az előírásokat, melyeket mindannyiunk biztonságát szolgálják.

Kérjük, ne is indulj el a Lupára, ha úgy érzed beteg vagy, illetve ha a környezetedben olyan korona­vírusos beteg található, akivel az elmúlt 14 napban közvetlenül is érintkeztél!
Mielőtt elindulsz Budapest tengerpartjára, ne felejtsd el ellenőrizni, hogy a maszkod veled legyen. Ugyanis szükséged lesz rá a tömegközlekedési eszközökön vagy a Lupa buszon, ha a kijutáshoz ezeket választod, illetve a Lupa közös zárt helyiségeiben, (öltözőben, mosdóban). Bár több helyen felállítunk kézfertőtlenítőket, nem árt, ha sajátodat is magaddal hozod. Kérjük, az öltözőkben, tusolokban WC-kben használj strandpapucsot!
Ajánljuk, hogy a jegyvásárláshoz használd a Lupa applikációt és válts online jegyet, illetve a bejáratnál lehetőleg fizess bankkártyával. Bár ez korábban is így működött már, de ezúton is fel­hívjuk a figyelmedet, hogy a belépés után a Lupa-tó területén sehol sem lehet készpénzzel fizetni.

Kérünk, ügyelj a megfelelő távolságtartásra úgy a parton, mint a vízben! Az ajánlott távolság 2m, ezért a napozóágyak és a vendéglátós teraszbútorok elhelyezését is úgy alakítottuk, hogy minimum ennyi legyen a távolság közöttük. Ennél közelebb egymáshoz csak az egy háztartásban élő vendé­geink tartózkodhatnak.

A vendéglátó helyeken a sorban álláskor is tartsd meg a megfelelő távolságot! A Lupa Beach bizonyos partszakaszain, az óvatosabb vendégeink megnyugtatására, kialakítottunk egymástól elszeparált, kétágyas napozó blokkokat, melyeket „paravánok" választanak el egymástól kellő távolságra. Ezeket a kihasználtság függvényében ugyanúgy lehet kibérelni, mint az egyéb napozóágyakat.

Kérjük, a szokásosnál gyakrabban moss kezet, a szappanos vagy alkoholos fertőtlenítés a mege­lőzés legfontosabb eszköze! A használatukat elősegítendő, több helyen kézfertőtlenítőket helyez­tünk ki. A közös helyiségeket természetesen rendszeresen fertőtlenítjük.

A Lupán a Magyar lnfektológus Társaság által lektorált, NoCovid e-learning felületet használjuk a strand személyzetének oktatására és egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzésére. Minden dolgozónak el kell olvasnia a munkájára vonatkozó tanácsokat és előírásokat, majd a rendszer le is ellenőrzi a ,,tudásukat". Ezen felül a rendszer meghatározott időközönként újra felméri az állapo­tukat és kockázatukat. Ezzel sikerül elérnünk, hogy hazánkban az első „biztonságos strand" minősítést érdemeltük ki a rendszert kifejlesztő szakemberektől.

Köszönjük, hogy elolvastad és betartod ezeket a fontos tudnivalókat. Most már nyugodtan kalandozz el a weboldalunkon, nézd meg a szolgáltatásainkat és aztán irány a Lupa!

Vigyázzunk magunkra és egymásra, a strandon is!

 

My Fish Seafood

Seafood Sunset Dinner

Egyedülálló, izgalmas és extravagáns halvacsorák Szabó Péter halséf és osztrigasommelier prezentálásában, halak és tenger gyümölcsei vacsoraestek a Lupa-tónál, kéthetente.

 
 

Vár mindenkit a Lupa-tó, kristálytiszta vízzel, fehér-homokos parttal és eddig még sosem látott vízi és vízparti élményekkel és szolgáltatásokkal. Egy darabka karibi érzés, pálmafák, baldachinos ágyak, egy darabka tengerpart a fővárostól mindössze tíz percre. Csillagok, fáklya, élő tűz, látványfőzés, gasztronómiai kalandozások. Páratlan életérzés varázslatos környezetben.

 

A több évtizedes halgasztronómiai tapasztalat birtokában, valamint a halkereskedelemben eltöltött évekre alapozva végezzük tevékenységünket vendégeink legnagyobb örömére. Szakértelmünk, elhivatottságunk és megalkuvást nem tűrő elvárásaink mind az alapanyagok, mind a munkatársaink tudását illetően feljogosít minket arra, hogy kijelenthessük, Budapest egyik legjobb halas konyháját visszük. Ételeink receptúrái érkezhetnek a nagyvilág minden részéből és mi nem akarunk semmit újragondolni. Nem alkalmazunk fúziós konyhát, nem"fine dining" stílusú ételeket készítünk és főleg nem mikrokozmoszokat varázsolunk a tányérra. Ételeink egészségesek, tartalmasak, de legfőképpen nagyon ízletesek. Inspirációink érkezhetnek a halak, rákok, kagylók világából. Izgalmas étel- és borpárosítások, klasszikus nemzetközi bevált receptúrák és látványos tálalástechnikák. 

 

Négyfogásos vacsoramenüink egy workshoppal egybekötött előadással kezdődnek, mellyel az a célunk, hogy vendégeink ne csak elfogyasszák ételeinket, de meg is tudjanak ismerkedni alapanyagainkkal, hogy legközelebb, amikor egy halkereskedés felé járnak, a halak, rákok és fejlábúak már ismeretlen ismerősként köszönthessék őket. Dolgozunk tonhallal, kardhallal, homárral és Szent-Jakab kagylóval. Használunk receptúrákat a világkonyhákból, hogy ízletes és klasszikus halleveseinkkel tudjunk Önöknek kedveskedni. Bouillabaisse, Cacciucco, Norvég halleves, vagy toszkán tenger gyümölcsei levest is százszor megfőztük már, de előételben is erősek vagyunk hiszen gravlaxunk, ceviche-énk illetve tonhal tatárunk megállná a helyét bármely több csillagos étterem étlapján is.

Soron következő vacsoraestjeinkről az eseménynaptárunkban talál bővebb információt.

Részletek, további információk: MyFish