My Fish Seafood

Seafood Sunset Dinner

Egyedülálló, izgalmas és extravagáns halvacsorák Szabó Péter halséf és osztrigasommelier prezentálásában, halak és tenger gyümölcsei vacsoraestek a Lupa-tónál, kéthetente.

 
 

Vár mindenkit a Lupa-tó, kristálytiszta vízzel, fehér-homokos parttal és eddig még sosem látott vízi és vízparti élményekkel és szolgáltatásokkal. Egy darabka karibi érzés, pálmafák, baldachinos ágyak, egy darabka tengerpart a fővárostól mindössze tíz percre. Csillagok, fáklya, élő tűz, látványfőzés, gasztronómiai kalandozások. Páratlan életérzés varázslatos környezetben.

 

A több évtizedes halgasztronómiai tapasztalat birtokában, valamint a halkereskedelemben eltöltött évekre alapozva végezzük tevékenységünket vendégeink legnagyobb örömére. Szakértelmünk, elhivatottságunk és megalkuvást nem tűrő elvárásaink mind az alapanyagok, mind a munkatársaink tudását illetően feljogosít minket arra, hogy kijelenthessük, Budapest egyik legjobb halas konyháját visszük. Ételeink receptúrái érkezhetnek a nagyvilág minden részéből és mi nem akarunk semmit újragondolni. Nem alkalmazunk fúziós konyhát, nem"fine dining" stílusú ételeket készítünk és főleg nem mikrokozmoszokat varázsolunk a tányérra. Ételeink egészségesek, tartalmasak, de legfőképpen nagyon ízletesek. Inspirációink érkezhetnek a halak, rákok, kagylók világából. Izgalmas étel- és borpárosítások, klasszikus nemzetközi bevált receptúrák és látványos tálalástechnikák. 

 

Négyfogásos vacsoramenüink egy workshoppal egybekötött előadással kezdődnek, mellyel az a célunk, hogy vendégeink ne csak elfogyasszák ételeinket, de meg is tudjanak ismerkedni alapanyagainkkal, hogy legközelebb, amikor egy halkereskedés felé járnak, a halak, rákok és fejlábúak már ismeretlen ismerősként köszönthessék őket. Dolgozunk tonhallal, kardhallal, homárral és Szent-Jakab kagylóval. Használunk receptúrákat a világkonyhákból, hogy ízletes és klasszikus halleveseinkkel tudjunk Önöknek kedveskedni. Bouillabaisse, Cacciucco, Norvég halleves, vagy toszkán tenger gyümölcsei levest is százszor megfőztük már, de előételben is erősek vagyunk hiszen gravlaxunk, ceviche-énk illetve tonhal tatárunk megállná a helyét bármely több csillagos étterem étlapján is.

Soron következő vacsoraestjeinkről az eseménynaptárunkban talál bővebb információt.

Részletek, további információk: MyFish