×

Strandolj velünk biztonságosan!

Kedves Lupa látogató,

nagy öröm számunkra, hogy érdeklődsz a Lupa-tó nyújtotta élmények iránt, reméljük rövidesen vendégül láthatunk. A koronavírus járvány terjedésének megelőzése a strandolás kapcsán is különleges intézkedéseket tesz szükségessé. Mi igyekszünk a lehető legnagyobb körültekintéssel és a megfelelő higiénia biztosításával vigyázni az egészségetekre, de szükségünk van az együttműködésetekre, működésetekre, ezért kérjük, hogy Te is tartsd be azokat az előírásokat, melyeket mindannyiunk biztonságát szolgálják.

Kérjük, ne is indulj el a Lupára, ha úgy érzed beteg vagy, illetve ha a környezetedben olyan korona­vírusos beteg található, akivel az elmúlt 14 napban közvetlenül is érintkeztél!
Mielőtt elindulsz Budapest tengerpartjára, ne felejtsd el ellenőrizni, hogy a maszkod veled legyen. Ugyanis szükséged lesz rá a tömegközlekedési eszközökön vagy a Lupa buszon, ha a kijutáshoz ezeket választod, illetve a Lupa közös zárt helyiségeiben, (öltözőben, mosdóban). Bár több helyen felállítunk kézfertőtlenítőket, nem árt, ha sajátodat is magaddal hozod. Kérjük, az öltözőkben, tusolokban WC-kben használj strandpapucsot!
Ajánljuk, hogy a jegyvásárláshoz használd a Lupa applikációt és válts online jegyet, illetve a bejáratnál lehetőleg fizess bankkártyával. Bár ez korábban is így működött már, de ezúton is fel­hívjuk a figyelmedet, hogy a belépés után a Lupa-tó területén sehol sem lehet készpénzzel fizetni.

Kérünk, ügyelj a megfelelő távolságtartásra úgy a parton, mint a vízben! Az ajánlott távolság 2m, ezért a napozóágyak és a vendéglátós teraszbútorok elhelyezését is úgy alakítottuk, hogy minimum ennyi legyen a távolság közöttük. Ennél közelebb egymáshoz csak az egy háztartásban élő vendé­geink tartózkodhatnak.

A vendéglátó helyeken a sorban álláskor is tartsd meg a megfelelő távolságot! A Lupa Beach bizonyos partszakaszain, az óvatosabb vendégeink megnyugtatására, kialakítottunk egymástól elszeparált, kétágyas napozó blokkokat, melyeket „paravánok" választanak el egymástól kellő távolságra. Ezeket a kihasználtság függvényében ugyanúgy lehet kibérelni, mint az egyéb napozóágyakat.

Kérjük, a szokásosnál gyakrabban moss kezet, a szappanos vagy alkoholos fertőtlenítés a mege­lőzés legfontosabb eszköze! A használatukat elősegítendő, több helyen kézfertőtlenítőket helyez­tünk ki. A közös helyiségeket természetesen rendszeresen fertőtlenítjük.

A Lupán a Magyar lnfektológus Társaság által lektorált, NoCovid e-learning felületet használjuk a strand személyzetének oktatására és egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzésére. Minden dolgozónak el kell olvasnia a munkájára vonatkozó tanácsokat és előírásokat, majd a rendszer le is ellenőrzi a ,,tudásukat". Ezen felül a rendszer meghatározott időközönként újra felméri az állapo­tukat és kockázatukat. Ezzel sikerül elérnünk, hogy hazánkban az első „biztonságos strand" minősítést érdemeltük ki a rendszert kifejlesztő szakemberektől.

Köszönjük, hogy elolvastad és betartod ezeket a fontos tudnivalókat. Most már nyugodtan kalandozz el a weboldalunkon, nézd meg a szolgáltatásainkat és aztán irány a Lupa!

Vigyázzunk magunkra és egymásra, a strandon is!

 

Costes Beach Club

GASZTROÉLMÉNY A TÓPARTON

A Costes bebizonyította, hogy létezik minőség Magyarországon kompromisszumok nélkül. Most Budapest belvárosából a Lupa vízpartjára repítettük a Michelin-csillagos Costes-világot! Lazulj el a pálmafás teraszon és egyél egy nagyon finomat megfizethető áron. Dőlj hátra utána és kortyolj el egy olyan kávét, amiért már megérte kijönni! Kóstold meg kézműves borainkat vagy frissítsd fel magad a Costes Beach Club Signature koktéljaival!

Egzotikus tengerparti hangulatot idéző éttermünkben portugál séfünk, Miguel Rocha Vieira rendszeres, tematikus ételkínálata mellett esti, különleges menüsorral is vár benneteket, amelyhez bártendereink karibi hangulatot idéző koktéljai kínálnak tökéletes kísérőt.

Ha ennél még exkluzívabb és egyedibb élményre vágysz, foglalj magatoknak privát strandszakaszt, ahol baldachinos ágyakban, kényelmes fotelekben élvezhetitek a tökéletes chill hangulatot, és a felszolgálón kívül senki sem zavarja a társaságotokat.

 

Bérelhető strandkellékek:
– Napágybérlés 2000 Ft/nap
– Baldachinos ágy 2 fő részére: 5000 Ft/nap
– Private Beach: 20 000 Ft/fő, de minimum 80 000 Ft (az ár tartalmazza a belépőjegy árát, VIP-parkoló használatát, törölközőt, behűtött  vizet, alkoholmentes üdvözlő italt, felszolgálót egész napra, napágyat és baldachinos ágyat, valamint egy saját partszakaszt)

Baldachinos ágyak, Private Beach foglalás, információk: Costes Beach Club


Nézz körül