Gastro - Éttermek

Mi lehet romantikusabb, mint egy holdfényes nyár esti vacsora, aminek egy tengerpartot idéző, pálmafákkal tarkított fehérhomokos beach adja a díszletét?!

Budapest tengerpartja nem csupán a szabadidős- és sporttevékenységek változatos tárházát nyújtja, de gasztronómiai kínálata is igyekszik minden igényt kielégíteni. A két strandon több mint 20 vendéglátóegység nyújt sokszínű kínálatot a hamburgerestől a Costes-ig. Míg az Öböl Strandon elsősorban hagyományos strandbüféket találunk, a LUPA Beach “gasztrosétányán” egyszerre ott vannak a tipikus strand ételek és a különlegesebb fogások. A vízparti bárok és beach klubok is nagyon színes választékot kínálnak, a kávézótól a koktélbárokon át, a Divino beach bárjáig vagy a Costes Beach Clubban elfogyasztható éttermi fogásokig.

Ha pedig egy holdfényes vízparti vacsorára hívod el párodat, várunk hétvégente, pénteken és szombaton, amikor este 11-ig tartanak nyitva vendéglátók, ráadásul sötétedés előtt egy órával már nem kell belépőt sem vennetek. Mi kell ennél több!