máj
01
Közel a városhoz - távol a világtól

Közel a városhoz - távol a világtól

Sportolj a Lupán! Május elsejével az egyéni, szabadtéri sportokkal indul a Lupa szezon!

A Lupa Beach 2020. május elsejével korlátozottan, maximálisan betartva a járványügyi és higiéniai előírásokat, de kinyitja kapuit a sportolni, edzeni vágyók előtt!
 
A következő szabadtéri és egyéni sportokat lehet űzni mostantól a Lupán: 
 
Wakeboard, Windszörf, Kiteszörf, Vitorlázás (kisméretű hajóval - optimist, laser), SUP (azaz stand upon a paddle)

A sportokat hozott saját eszközzel lehet űzni a tavon! 

További információk:

Belépés a VIP bejáraton, a Tó utca felöl lehetséges gépjárművel, a saját eszközös sportolás miatt gépjárművel le lehet hajtani a kijelölt partszakaszra a ki- és bepakolás idejére. (A wakeboard a megszokott külön bejáraton keresztül közelíthető meg.)
 
A járványügyi helyzet miatt a Főépületben található mosdók korlátozottan nyitva lesznek, de az öltözőket, zuhanyzókat továbbra is zárva tartjuk!

A vízreszállásra kijelölt partszakasz a Privát Beach - Főbejárat közöti részen található, sportoláshoz a tó teljes vízfelülete használható, kivéve természetesen a Wakeboard és a horgászat által érintett részeket.

Jegyeket a VIP kasszában értékesítünk a következő feltételekkel:

Jegytípusok:

10 alkalmas sportbérlet, mely elő- és utószezonban használható fel, illetve főszezonban azokon a napokon, amikor a strand zárva van. Ára: 12.000 Ft

Napijegy, mely elő- és utószezonban váltható, illetve főszezonban azokon a napokon, amikor a strand zárva van. Ára: 1.500 Ft.
 
 A sportolás - és a járványügyi helyzet - miatti speciális szabályok, amelyeket belépéssel minden sportoló elfogad, kérjük ezeket figyelmesen olvassátok el és tartsátok be:
 

Lupa Beach sporttevékenység és higiéniai szabályok

A Lupa Beach (Lupa Strand Kft.) a járványügyi helyzetre való tekintettel a területen/tavon végzett sportolással kapcsolatban a következő higiéniai és egyéb feltételekre hívja fel a figyelmet:

Sporttevékenységhez kapcsolódó szabályok:

  1. A Lupa Beach területén és a tavon végzett sporttevékenység során a belépőjegy/bérlet megvásárlásával, a területre történő belépéssel jelen szabályzatot – és a Lupa Strand Kft. ÁSZF-ét - elfogadod és tudomásul veszed!
  2. Vizes sporttevékenységek során a mentőmellény használata kötelező! A strandszezonon kívüli sportolás során a területen NINCS vízimentő, így a sportolás saját felelősségre történik!
  3. A területre gépjárművel történő behajtás csak a sporteszköz be- és kipakolásának idejére engedélyezett a térképen jelzett vízreszállási pontként megjelölt területre.
  4. Kérjük, hogy sportodat kizárólag az arra kijelölt területen végezd, és fokozottan ügyelj saját és társaid testi épségére!

Kiegészítő higiéniai szabályok a koronavírus járvány miatt:

  1. Ha megbetegedésre utaló tünetek bármelyikét tapasztaljátok magatokon (száraz köhögés, láz, légszomj), a saját és mások egészsége érdekében maradj otthon, a Lupa Beach szolgáltatásait ne vedd igénybe.
  2. Ha az elmúlt 14 napban az új koronavírus járvány közösségi terjedésének helyén jártál vagy olyan személyekkel kerültél kapcsolatba, akik ilyen helyen jártak, kerüld a többi emberrel való érintkezést és maradj otthon!
  3. Tekintettel a koronavírus terjedésére, szeretnénk felhívni a munkatársak, látogatók és Vendégeink figyelmét a higiéniai előírások fokozott betartására (tüsszentés, rendszeres kézmosás, zsebkendő használat)!
  4. A terület (wc, mosdók, egyéb helységek) tisztaságáról és fertőtlenítéséről kollégáink naponta többször gondoskodnak. A területen megtalálhatók kézfertőtlenítő folyadékok, illetve folyékony szappanadagolókba is kihelyeztünk fertőtlenítő hatású folyékony szappant.
  5. Kérjük vendégeinket, hogy a kihelyezett fertőtlenítő szereket szíveskedjetek használni edzés/sportolás előtt és után!

Szükséges, hogy közösen és felelősségteljesen gondolkozzunk és saját ügyünknek tekintsük a higiéniai előírások maximális betartását. Mindannyiunk közös érdeke, hogy se mi magunk ne fertőződjünk meg, se családunkba, munkahelyünkre ne vigyünk semmilyen betegséget, ezért kérjük kerüljétek a csoportosulást, testi érintkezést!

A betegségről, a fertőzés gyanúja esetén teendőkről részletes tájékoztatót az alábbi weboldalon találhatnak:

https://koronavirus.gov.hu/

Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! Vigyázzatok egymásra és magatokra! Jó sportolást! Irány a Lupa!

jún
01
„Én a strandra is enni járok!” - vacsora Budapest tengerpartján, a Lupán

„Én a strandra is enni járok!” - vacsora Budapest tengerpartján, a Lupán

2020. június. 01., 11:39

Ha különleges vízparti vacsorára vágytok, nem kell messzire utaznotok. Elég, ha beneveztek a Costes Beach Club esti menüjére.

máj
22
Ma nyit a Lupa Beach

Ma nyit a Lupa Beach

2020. május. 22., 17:58

Május elejétől az egyéni vízi sportok kedvelői már birtokukba vehették a Lupa-tavat, majd május közepétől már a Lupa Fishing horgászcentrum is elérhetővé vált a sporthorgászoknak, ahol kapitális halak is horogra kerültek a tó északi részén újonnan kialakított 35 horgászállásos pecahelyen.

máj
21
Nyit a Lupa Beach, Budapest tengerpartja

Nyit a Lupa Beach, Budapest tengerpartja

2020. május. 21., 16:30

Miután a héten a fővárosban és környékén is újraindulhatott az élet, május 22-től mindenki számára megnyitja kapuit Budapest tengerpartja, a Lupa Beach. Mondhatni a legjobbkor, mert az előrejelzés 25 fokot prognosztizál a nyitóhétvégére.

máj
01
Közel a városhoz - távol a világtól

Közel a városhoz - távol a világtól

2020. május. 01., 16:44

Sportolj a Lupán! Május elsejével az egyéni, szabadtéri sportokkal indul a Lupa szezon!