×

Strandolj velünk biztonságosan!

Kedves Lupa látogató,

nagy öröm számunkra, hogy érdeklődsz a Lupa-tó nyújtotta élmények iránt, reméljük rövidesen vendégül láthatunk. A koronavírus járvány terjedésének megelőzése a strandolás kapcsán is különleges intézkedéseket tesz szükségessé. Mi igyekszünk a lehető legnagyobb körültekintéssel és a megfelelő higiénia biztosításával vigyázni az egészségetekre, de szükségünk van az együttműködésetekre, működésetekre, ezért kérjük, hogy Te is tartsd be azokat az előírásokat, melyeket mindannyiunk biztonságát szolgálják.

Kérjük, ne is indulj el a Lupára, ha úgy érzed beteg vagy, illetve ha a környezetedben olyan korona­vírusos beteg található, akivel az elmúlt 14 napban közvetlenül is érintkeztél!
Mielőtt elindulsz Budapest tengerpartjára, ne felejtsd el ellenőrizni, hogy a maszkod veled legyen. Ugyanis szükséged lesz rá a tömegközlekedési eszközökön vagy a Lupa buszon, ha a kijutáshoz ezeket választod, illetve a Lupa közös zárt helyiségeiben, (öltözőben, mosdóban). Bár több helyen felállítunk kézfertőtlenítőket, nem árt, ha sajátodat is magaddal hozod. Kérjük, az öltözőkben, tusolokban WC-kben használj strandpapucsot!
Ajánljuk, hogy a jegyvásárláshoz használd a Lupa applikációt és válts online jegyet, illetve a bejáratnál lehetőleg fizess bankkártyával. Bár ez korábban is így működött már, de ezúton is fel­hívjuk a figyelmedet, hogy a belépés után a Lupa-tó területén sehol sem lehet készpénzzel fizetni.

Kérünk, ügyelj a megfelelő távolságtartásra úgy a parton, mint a vízben! Az ajánlott távolság 2m, ezért a napozóágyak és a vendéglátós teraszbútorok elhelyezését is úgy alakítottuk, hogy minimum ennyi legyen a távolság közöttük. Ennél közelebb egymáshoz csak az egy háztartásban élő vendé­geink tartózkodhatnak.

A vendéglátó helyeken a sorban álláskor is tartsd meg a megfelelő távolságot! A Lupa Beach bizonyos partszakaszain, az óvatosabb vendégeink megnyugtatására, kialakítottunk egymástól elszeparált, kétágyas napozó blokkokat, melyeket „paravánok" választanak el egymástól kellő távolságra. Ezeket a kihasználtság függvényében ugyanúgy lehet kibérelni, mint az egyéb napozóágyakat.

Kérjük, a szokásosnál gyakrabban moss kezet, a szappanos vagy alkoholos fertőtlenítés a mege­lőzés legfontosabb eszköze! A használatukat elősegítendő, több helyen kézfertőtlenítőket helyez­tünk ki. A közös helyiségeket természetesen rendszeresen fertőtlenítjük.

A Lupán a Magyar lnfektológus Társaság által lektorált, NoCovid e-learning felületet használjuk a strand személyzetének oktatására és egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzésére. Minden dolgozónak el kell olvasnia a munkájára vonatkozó tanácsokat és előírásokat, majd a rendszer le is ellenőrzi a ,,tudásukat". Ezen felül a rendszer meghatározott időközönként újra felméri az állapo­tukat és kockázatukat. Ezzel sikerül elérnünk, hogy hazánkban az első „biztonságos strand" minősítést érdemeltük ki a rendszert kifejlesztő szakemberektől.

Köszönjük, hogy elolvastad és betartod ezeket a fontos tudnivalókat. Most már nyugodtan kalandozz el a weboldalunkon, nézd meg a szolgáltatásainkat és aztán irány a Lupa!

Vigyázzunk magunkra és egymásra, a strandon is!

 

máj
01
Közel a városhoz - távol a világtól

Közel a városhoz - távol a világtól

Sportolj a Lupán! Május elsejével az egyéni, szabadtéri sportokkal indul a Lupa szezon!

A Lupa Beach 2020. május elsejével korlátozottan, maximálisan betartva a járványügyi és higiéniai előírásokat, de kinyitja kapuit a sportolni, edzeni vágyók előtt!
 
A következő szabadtéri és egyéni sportokat lehet űzni mostantól a Lupán: 
 
Wakeboard, Windszörf, Kiteszörf, Vitorlázás (kisméretű hajóval - optimist, laser), SUP (azaz stand upon a paddle)

A sportokat hozott saját eszközzel lehet űzni a tavon! 

További információk:

Belépés a VIP bejáraton, a Tó utca felöl lehetséges gépjárművel, a saját eszközös sportolás miatt gépjárművel le lehet hajtani a kijelölt partszakaszra a ki- és bepakolás idejére. (A wakeboard a megszokott külön bejáraton keresztül közelíthető meg.)
 
A járványügyi helyzet miatt a Főépületben található mosdók korlátozottan nyitva lesznek, de az öltözőket, zuhanyzókat továbbra is zárva tartjuk!

A vízreszállásra kijelölt partszakasz a Privát Beach - Főbejárat közöti részen található, sportoláshoz a tó teljes vízfelülete használható, kivéve természetesen a Wakeboard és a horgászat által érintett részeket.

Jegyeket a VIP kasszában értékesítünk a következő feltételekkel:

Jegytípusok:

10 alkalmas sportbérlet, mely elő- és utószezonban használható fel, illetve főszezonban azokon a napokon, amikor a strand zárva van. Ára: 12.000 Ft

Napijegy, mely elő- és utószezonban váltható, illetve főszezonban azokon a napokon, amikor a strand zárva van. Ára: 1.500 Ft.
 
 A sportolás - és a járványügyi helyzet - miatti speciális szabályok, amelyeket belépéssel minden sportoló elfogad, kérjük ezeket figyelmesen olvassátok el és tartsátok be:
 

Lupa Beach sporttevékenység és higiéniai szabályok

A Lupa Beach (Lupa Strand Kft.) a járványügyi helyzetre való tekintettel a területen/tavon végzett sportolással kapcsolatban a következő higiéniai és egyéb feltételekre hívja fel a figyelmet:

Sporttevékenységhez kapcsolódó szabályok:

  1. A Lupa Beach területén és a tavon végzett sporttevékenység során a belépőjegy/bérlet megvásárlásával, a területre történő belépéssel jelen szabályzatot – és a Lupa Strand Kft. ÁSZF-ét - elfogadod és tudomásul veszed!
  2. Vizes sporttevékenységek során a mentőmellény használata kötelező! A strandszezonon kívüli sportolás során a területen NINCS vízimentő, így a sportolás saját felelősségre történik!
  3. A területre gépjárművel történő behajtás csak a sporteszköz be- és kipakolásának idejére engedélyezett a térképen jelzett vízreszállási pontként megjelölt területre.
  4. Kérjük, hogy sportodat kizárólag az arra kijelölt területen végezd, és fokozottan ügyelj saját és társaid testi épségére!

Kiegészítő higiéniai szabályok a koronavírus járvány miatt:

  1. Ha megbetegedésre utaló tünetek bármelyikét tapasztaljátok magatokon (száraz köhögés, láz, légszomj), a saját és mások egészsége érdekében maradj otthon, a Lupa Beach szolgáltatásait ne vedd igénybe.
  2. Ha az elmúlt 14 napban az új koronavírus járvány közösségi terjedésének helyén jártál vagy olyan személyekkel kerültél kapcsolatba, akik ilyen helyen jártak, kerüld a többi emberrel való érintkezést és maradj otthon!
  3. Tekintettel a koronavírus terjedésére, szeretnénk felhívni a munkatársak, látogatók és Vendégeink figyelmét a higiéniai előírások fokozott betartására (tüsszentés, rendszeres kézmosás, zsebkendő használat)!
  4. A terület (wc, mosdók, egyéb helységek) tisztaságáról és fertőtlenítéséről kollégáink naponta többször gondoskodnak. A területen megtalálhatók kézfertőtlenítő folyadékok, illetve folyékony szappanadagolókba is kihelyeztünk fertőtlenítő hatású folyékony szappant.
  5. Kérjük vendégeinket, hogy a kihelyezett fertőtlenítő szereket szíveskedjetek használni edzés/sportolás előtt és után!

Szükséges, hogy közösen és felelősségteljesen gondolkozzunk és saját ügyünknek tekintsük a higiéniai előírások maximális betartását. Mindannyiunk közös érdeke, hogy se mi magunk ne fertőződjünk meg, se családunkba, munkahelyünkre ne vigyünk semmilyen betegséget, ezért kérjük kerüljétek a csoportosulást, testi érintkezést!

A betegségről, a fertőzés gyanúja esetén teendőkről részletes tájékoztatót az alábbi weboldalon találhatnak:

https://koronavirus.gov.hu/

Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! Vigyázzatok egymásra és magatokra! Jó sportolást! Irány a Lupa!

aug
15
Strandbirkózás OB

Strandbirkózás OB

2020. augusztus. 15., 08:00

Az igencsak nagy érdeklődést keltő standbirkózó országos bajnoki sorozat harmadik és egyben utolsó állomásához érkezünk el augusztus 15-én, szombaton.

aug
22
Lupa Strandröplabda Kupa 2020 3. forduló

Lupa Strandröplabda Kupa 2020 3. forduló

2020. augusztus. 22., 08:00

Strandröplabda nyílt bajnokság a Lupán!

jún
09
Megnyitott a Lupa Autósmozi

Megnyitott a Lupa Autósmozi

2020. június. 09., 10:59

Majd' 90 évre tekint vissza az autósmozi intézménye, aminek az ötlete – kitől mástól – származott, mint egy amerikai úriembertől, aki New Jersey állam Camden városában nyitotta meg az első olyan mozit, pontosan 1933-ban, ahol autóból nézhették a filmeket a látogatók.

jún
01
„Én a strandra is enni járok!” - vacsora Budapest tengerpartján, a Lupán

„Én a strandra is enni járok!” - vacsora Budapest tengerpartján, a Lupán

2020. június. 01., 11:39

Ha különleges vízparti vacsorára vágytok, nem kell messzire utaznotok. Elég, ha beneveztek a Costes Beach Club esti menüjére.

máj
22
Ma nyit a Lupa Beach

Ma nyit a Lupa Beach

2020. május. 22., 17:58

Május elejétől az egyéni vízi sportok kedvelői már birtokukba vehették a Lupa-tavat, majd május közepétől már a Lupa Fishing horgászcentrum is elérhetővé vált a sporthorgászoknak, ahol kapitális halak is horogra kerültek a tó északi részén újonnan kialakított 35 horgászállásos pecahelyen.

máj
21
Nyit a Lupa Beach, Budapest tengerpartja

Nyit a Lupa Beach, Budapest tengerpartja

2020. május. 21., 16:30

Miután a héten a fővárosban és környékén is újraindulhatott az élet, május 22-től mindenki számára megnyitja kapuit Budapest tengerpartja, a Lupa Beach. Mondhatni a legjobbkor, mert az előrejelzés 25 fokot prognosztizál a nyitóhétvégére.


Lupázz otthon!

Lupázz otthon!

Küldd be a legjobb otthoni képedet és nyerd meg a páros belépőt a Lupa Beachre!

máj
01
Közel a városhoz - távol a világtól

Közel a városhoz - távol a világtól

2020. május. 01., 16:44

Sportolj a Lupán! Május elsejével az egyéni, szabadtéri sportokkal indul a Lupa szezon!