jún
15
Be-YOU-tiful

Be-YOU-tiful

A Budapest Pride bemutatja: Be-YOU-tiful Lupa Beach party!


“Budapest tengerpartja”, a karibi hangulatú Lupa Tó Official adja a díszletét az első Be-YOU-tiful beach partynak, melynek központjában a testpozitivitás, a testünkkel való elégedettség növelése áll. A programban lesz beszélgetés Szkiba Zsuzska - Beauty With Plus -al, a Fogadd el magad c. könyv szerzőjével, Élő könyvtár, ahol igazán sokszínű embereket “kölcsönözhetünk” ki, a sunset partyhangulatot pedig DJ Zsolo, az Oops! és VIBE bulik rezidense hozza, a house zene kedvelőiről pedig DJ Regina Rossi gondoskodik.

Az élő könyvárban a buli ideje alatt az alábbi témák szakértőit, képviselőit hívtuk vendégül: pozitív testkép, LMBTQI kérdések, hogyan fogadjuk el életkorunkat, kerekes székkel a mindennapokban.
Vendégeink: Fajt Alex, Fenyvesi Zoltán, Pusztai Olivér, Rábaközi Andrea és Szkiba Zsuzska.

Belépőjegyed a helyszínen vagy elővételben 2499 HUF-os áron vásárolhatod meg, mely jegybevétel a Budapest Pride éves munkáját támogatja. Elővételi jegyek a Lupa-tó hivatalos alkalmazásában:

Lupa-tó (Google Play)

Lupa-tó (AppStore)

2019. június. 15., 17:00   -   2019. június. 15., 22:00

jún
15
Be-YOU-tiful

Be-YOU-tiful

2019. június. 15., 17:00

A Budapest Pride bemutatja: Be-YOU-tiful Lupa Beach party!

jún
06
Spontan Beach

Spontan Beach

2019. június. 06., 17:00

SPONTAN | BEACH PARTY | Coke Lounge Lupa tó Deep house | pálmafák | Budapest tengerpartja | atom koktélok a bárpultban | és TI.

máj
25
Decathlon Strandröplabda Kupa II. forduló

Decathlon Strandröplabda Kupa II. forduló

2019. május. 25., 08:00

Indul a nevezés a második - ezúttal vegyes párosoknak tartandó - fordulóra!